Galerija slik iz preteklega dogodka:

Zakaj?

  • spoznati in preizkusiti več različnih športnih disciplin na enem mestu,
  • bogat spremljevalni program: ustvarjalne delavnice, nogomet na milnici, napihljiv grad, lego kotiček, poučne igre, zanimive metode učenja, poligon gasilcev, policistov in reševalcev,…

Komu je namenjen?

Otrokom 2-10 let, otrokom s posebnimi potrebami, staršem in drugim sorodnikom. Poligoni in postajie bodo primerni za popolne začetnike in tudi za izkušene športnike.

Kako bo potekalo?

Udeleženci bodo dobili vadbeni karton, na katerem bodo zapisane postaje in naloge, ki jih morajo opraviti starši in otroci skupaj. Brez skrbi starši, ne bo nič težkega. Nihče ne bo preverjal rezultate, ker želimo spodbujati fairplay.

Kdaj?

Sobota 15.9.2018.

Kaj bomo počeli?

V družbi naših najdražjih bomo brcali, skakali, metali, lovili, streljali, plazili, držali, spodbujali, kričali, smejali , vrteli in se lepo imeli!

Kaj imeti s sabo?

Športna oprema in obleka za prosti čas, v kateri se boste počutili sproščeni. Na dogodek je zaželjeno, da pridete s športno opremo: kolo, skiro, rolerji, poganjalčki,…tudi vozičkarji vabljeni!

Dogodek je brezplačen. Sofinancira ga Mestna občina Koper

Brezplačna prijava

Dogodek je brezplačen. Sofinancira ga Mestna občina Koper

Prijave zbiramo od 1.9.2018 dalje. Brezplačna prijava na dogodek preko spodnjega obrazca, kjer vpišite ustrezne podatke. Če imate več otrok ali bosta oba starša/skrbnika nastopala, vpišite vejico med naštevanjem. Podrobna navodila dobite nekaj dni pred dogodkov na vpisan email.

Pošljite prijavo preko spodnjega obrazca

Podatki o otroku:

Podatki o starših/skrbnikih:

S spletno oddajo obrazca izjavljate, da ste seznanjeni z informacijami in pogoji glede izvedbe dogodka Koper Giba ter se strinjate, da se vsi udeleženci udeležujejo aktivnosti na lastno odgovornost. Dovoljujete, da se lahko fotografije in posnetki objavijo na naši spletni in FB strani Aktiven otrok za namen promocije naših dejavnosti. Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Podatke zbiramo zaradi prijave na dogodek in z namenom obveščanja o novostih naših dejavnosti (največ 5-krat na leto). Kadarkoli se lahko odjavite od novic z odgovorom na email: Ne želim več prejemati novic.

Strinjam se s pogoji